MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Pyszna i chrupiąca marchewka po koreańsku doprawiona jest...
fot. Anna Daniluk

Soczysta marchewka po koreańsku do obiadu. Tę surówkę możesz jeść w nieskończoność. Podaję ją do kotletów schabowych i pulpetów

Marchewka po koreańsku

Pyszna i chrupiąca marchewka po koreańsku doprawiona jest zmielonymi nasionami kolendry, mielonym imbirem i octem jabłkowym. Kliknij obrazek i przesuwaj strzałkami, aby zobaczyć etapy przygotowania surówki.

Zobacz również

O problemach w pracy i ich rozwiązywaniu mówiono w starachowickim „Pałacyku”

NOWE
O problemach w pracy i ich rozwiązywaniu mówiono w starachowickim „Pałacyku”

Wystawa studentów wydziału sztuki Uniwersytetu Radomskiego otwarta [ZDJĘCIA]

Wystawa studentów wydziału sztuki Uniwersytetu Radomskiego otwarta [ZDJĘCIA]

Polecamy

Najprostszy dżem z brzoskwiń na zimę. Tani, smaczny i niezawodny

NOWE
Najprostszy dżem z brzoskwiń na zimę. Tani, smaczny i niezawodny

Masowe zatrucie nad Bałtykiem. Nie żyje 1 osoba. Winna Salmonella

O TYM SIĘ MÓWI
Masowe zatrucie nad Bałtykiem. Nie żyje 1 osoba. Winna Salmonella

W jednej ręce dziecko, w drugiej smartfon. To może mieć złe konsekwencje

W jednej ręce dziecko, w drugiej smartfon. To może mieć złe konsekwencje